09-12-2023
Mooiste Nacht van Wagenberg
Een gigaklus voor het orkest bij deze inmiddels achtste editie van de Mooiste Nacht van Wagenberg (MNvW) met dit keer als thema Filmmuziek. Alle nummers uitvoeren en daarbij ook nog eens zorgen dat allerlei muzieksoorten en -stijlen aan bod komen. Van klassiek tot pop, van ballad tot rock en ga zo maar door. Ga er maar eens aan staan! Maar het is ze gelukt hoor, en goed ook. 

Dit getuige de reacties van het publiek na afloop alsmede die van dirigent Jan van de Brandt zelf. De muzikanten hebben zichzelf overtroffen en boven hun normale kunnen gepresteerd, aldus een enthousiaste Jan. Wij zeggen: De Mooiste Nacht heeft ze vleugels gegeven. Chapeau! Petje af voor Jan en het orkest.

Artiesten, presentatie, organisatie, vrijwilligers en publiek: dank voor uw komst en steun. Het was een Magistraal Mooie Mooiste!
26-05-2024
Filmmuziekconcert + quiz
Op zondag 26 mei organiseerden JOW, het opstaporkest en het probeerorkest een muzikale middag met een muzikale quiz!
LEES MEER
04-05-2024
Dodenherdenking
Harmonie OVU heeft de dodenherdenking in Wagenberg muzikaal begeleid.
LEES MEER
14-04-2024
Disney-concert
Na een fantastische mooiste nacht werkte Harmonie O.V.U. nu aan de mooiste middag! Een middag voor jong en oud die in het teken stond van Disney. Het beloofde een sprookjesachtige dag te worden...
LEES MEER
05-01-2024
Filmavond voor de jeugd
Voor de jongeren van O.V.U. kon deze vrijdagavond niet meer stuk: lekker film kijken met popcorn en chips!
LEES MEER