09-12-2023
Mooiste Nacht van Wagenberg
Een gigaklus voor het orkest bij deze inmiddels achtste editie van de Mooiste Nacht van Wagenberg (MNvW) met dit keer als thema Filmmuziek. Alle nummers uitvoeren en daarbij ook nog eens zorgen dat allerlei muzieksoorten en -stijlen aan bod komen. Van klassiek tot pop, van ballad tot rock en ga zo maar door. Ga er maar eens aan staan! Maar het is ze gelukt hoor, en goed ook. 

Dit getuige de reacties van het publiek na afloop alsmede die van dirigent Jan van de Brandt zelf. De muzikanten hebben zichzelf overtroffen en boven hun normale kunnen gepresteerd, aldus een enthousiaste Jan. Wij zeggen: De Mooiste Nacht heeft ze vleugels gegeven. Chapeau! Petje af voor Jan en het orkest.

Artiesten, presentatie, organisatie, vrijwilligers en publiek: dank voor uw komst en steun. Het was een Magistraal Mooie Mooiste!
05-01-2024
Filmavond voor de jeugd
Voor de jongeren van O.V.U. kon deze vrijdagavond niet meer stuk: lekker film kijken met popcorn en chips!
LEES MEER
11-11-2023
Optreden Blazersklas & JOW
Alle kinderen die zich op hebben gegeven om een muziekinstrument uit te proberen hebben zich vrijdagavond van hun beste kant kunnen laten zien tijdens een optreden op basisschool de Elsenhof.
LEES MEER
29-10-2023
Ton Vermeulen 70 jaar muzikant
Vandaag vierde O.V.U. samen met 50+ regio-orkest Made dat Ton Vermeulen al 70 jaar muzikant is.
LEES MEER
08-09-2023
Muziek komt naar de Elsenhof
Vanmorgen is er op basisschool de Elsenhof weer een presentatie gegeven voor de groepen 5-6-7-8. Niels vertelde over de harmonie en alle instrumenten die daar te horen zijn.
LEES MEER