Lid Worden?

ALGEMEEN

Of je nu zelf een instrument hebt of graag een instrument wilt leren bespelen, je bent altijd welkom bij harmonie OVU.

Slagwerk, klarinet of hoorn zijn maar enkele van de voorbeelden waarvoor de harmonie op zoek is naar nieuw talent.

Als je al een instrument hebt of kunt bespelen kun je direct aan de slag.

OPLEIDING

Heb je nog geen instrument of wil je graag een instrument leren spelen, neem dan contact op met de secretaris of kom langs op een van onze repetitie avonden.

Wij vertellen je dan graag meer over onze ideale interne opleidingsmogelijkheden.

De lessen worden gegeven door Joop Hoevenaar en Ton Vermeulen. Alle lessen zijn in overleg en na schooltijd. Leerlingen worden voorbereid op HaFaBra examens.

INSTRUMENT

De harmonie bezit een groot aantal instrumenten welke de leerling inbruikleen krijgt. Als je graag een instrument wil bespelen of eens wil proberen of een instrument bij jou past, neem dan contact op!

DOORSTROMING

Nieuwe leerlingen stromen in principe door van de blokfluitgroep naar het opstap orkest en JOW! In overleg met de dirigent stromen leerlingen in bij het groot orkest.

AANMELDEN

Vanaf groep 6 kunnen leerlingen van de basisschool lid worden van O.V.U.

Zij ontvangen een instrument in bruikleen en kunnen een lesboek met CD via OVU aanschaffen. Onder de deskundige docenten Joop en Ton kunnen zij zich bekwamen in de muziek en zelfs een diploma behalen.

Uiteraard mogen volwassen leden zich ook aanmelden. Een passende opleiding kan in overleg plaatsvinden.

Volwassen € 14,00 / maand

Leerlingen € 11.00 / maand

Zijn er 2 jeugdleden of meer uit 1 gezin, of als je student bent krijg je 25% korting

Ook vragen wij €5,00 bijdrage voor het instrumentenfonds indien gebruik wordt gemaakt van een instrument van de vereniging.

Tijdelijk Secretariaat:

Pieter v Aard

Vlasselt 54

4845 EW Wagenberg

info@harmonie-ovu.nl

REPETITIES

Harmonie:

Donderdagavond 20:00 – 22:00

Café Bij Bas

JOW!:

Donderdagavond

Café Bij Bas